• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Drama i PSG: Mbappé fik ikke udbetalt hele sin løn

Foto: Getty Images

Ifølge L'Equipe fik Kylian Mbappé ikke udbetalt hele sin løn til tiden i september, hvilket irriterede PSG-stjernen ganske betragteligt.

Af Lars Gram-Hanssen

Han er en af verdens bedst betalte atleter, men i begyndelsen af oktober var humøret ikke specielt højt hos Kylian Mbappé, da franskmanden tjekkede bankkontoen. 

Ifølge den franske avis L'Equipe havde Paris Saint-Germain således ikke udbetalt Mbappés fulde løn for september. En situation, der efterlod superstjernen 'irriteret'. 

L'Equipe peger på, at det var i netop de dage i begyndelsen af oktober, at en række fremtrædende medier skrev, at Kylian Mbappé pludselig ønskede at forlade Paris Saint-Germain. 

L'Equipe skriver endvidere, at man internt i Paris Saint-Germain er kommet med forskellige forklaringer på, hvorfor en stor del af Kylian Mbappés løn ikke blev udbetalt til tiden. Visse kilder peger på økonomiske problemer som årsagen, mens andre kilder peger på, at forsinkelsen var nødvendig for at overholde Financial Fair Play-reglerne. 

Kylian Mbappé landede i maj en monsterkontrakt, da han valgte at underskrive en ny aftale med Paris Saint-Germain. Ifølge L'Equipe tilbød Paris Saint-Germain således Mbappé en årsløn på 520 millioner kroner, samt en bonus på 1,3 milliarder kroner for at skrive under. Dertil kommer en loyalitetsbonus på 1,1 milliard kroner, såfremt Mbappé fuldfører kontrakten. 

Ifølge L'Equipe er situationen i Paris Saint-Germain i øjeblikket den, at hovedstadsklubben befinder sig i økonomiske problemer. Sidste år lød parisernes underskud således på hele 2,7 milliarder kroner, skriver L'Equipe.