Video : Tipsbladet
Ligue 1

Efter Mbappe-afsked: Vi bliver stærkere næste år

Luis Enrique er sikker på, hvordan det bliver i fremtiden uden Kylian Mbappe i PSG.

PSG-stjernen Kylian Mbappe meldte fredag aften ud, at han forlader den franske storklub efter denne sæson, når hans kontrakt med dem udløber. Lørdag udtalte cheftræner Luis Enrique sig for første gang efter udmeldingen.

Det skete ved et pressemøde forud for deres kamp mod Toulouse. Her slog han fast, hvordan han forestiller sig, at fremtiden bliver i Paris-klubben.

- Vi vidste det længe, alle vidste det, det blev bare offentligt i går. Det ændrer ikke noget i billedet, siger han og fortsætter:

- Næste år vil vi være stærkere, lyder det fra Luis Enrique.

Derudover påpeger han, at han synes, at det har været en 'vidunderlig' oplevelse i denne sæson at have trænet Mbappé, ligesom han ikke kan dy sig for at nævne de historier, som den franske presse har haft om, at der har været et skidt forhold mellem de to.

- Jeg forstår og kan forstå hans beslutning. Han har tilbragt syv år her, han er en klublegende, han har givet alt for klubben, og det er en klub, der også har givet alt til ham. Jeg ønsker ham alt det bedste, han har endnu ikke sagt, hvor han går hen, men vi tror, det er klart, fortæller PSG-træneren.

I tirsdag røg PSG ud af Champions League efter et samlet 0-2-nederlag til Dortmund, og det er noget, som stadig sidder i dem forud for den kommende liga-kamp.

- Det har været et hårdt slag for alle. Til sidst sidder du tilbage med følelsen af, at du gav alt, 100 procent, selvom resultatet ikke var det, vi forventede, siger den spanske cheftræner.

Det står endnu ikke klart, hvor Mbappe skal spille i næste sæson, men meget peger mod, at det bliver i Real Madrid.