Evian efter Wiland og Simon P
Illustration
Ligue 1

Evian efter Wiland og Simon P

Franske Evian er ikke færdige med at hente 'dansk', og de næste to kan blive Johan Wiland og Simon Poulsen.

At Evian har en forkærlighed for danske spillere er ikke nogen hemmelighed. Det har sportsdirektør og træner, Pascal Dupraz, sagt flere gange, mens Daniel Wass, Stephan Andersen, Christian Poulsen og Thomas Kahlenberg har været det synlige belæg for denne påstand.

Nu har den karismatiske chef for det hele i Evian igen kastet blikket mod Danmark, omend der denne gang er tale om en svensker og en udlandsdansker. For ifølge lokalavisen Le Dauphine Libere holder Evian grundigt øje med FCK-målmand Johan Wiland og den danske landsholdsback Simon Poulsen.

Johan Wiland har kontraktudløb med FC København til vinter, og selvom der er snak om en forlængelse, er intet underskrevet endnu. Da Evian samtidig siger farvel til Stephan Andersen, er der plads til at Johan Wiland kan tage kampen op med førstevalget Bertrand Laquait på 36 år.

Simon Poulsen er ligesom sidste år ved samme tid i det franske søgelys. Dengang var kontraktfrie Poulsen dog for dyr for Evian (http://www.tipsbladet.dk/nyhed/ligue-1/evian-dropper-dyr-simon-poulsen), og også nu skulle lønnen være for høj for Evian ifølge Le Dauphine Libere. Kan den knast fjernes, og Simon Poulsen løses fra Sampdoria, er der dog lagt op til danskerkamp på venstrebacken, hvor Daniel Wass oftest har huseret i denne sæson.