• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Hård kritik af Schmeichel efter nederlag til PSG

Foto: Getty Images

Efter 2-1-nederlaget til Paris Saint-Germain er den franske avis L'Equipe igen kritisk overfor Kasper Schmeichel.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Schmeichel fik masser af ros efter Danmarks sejr over Frankrig, men i den franske presse er man stadig ikke stor fan af Nice-målmanden. 

Efter lørdagens 2-1-nederlag til Paris Saint-Germain er der således igen kritik af Kasper Schmeichel, der i opgøret måtte indkassere mål fra Lionel Messi og Kylian Mbappé. Avisen L'Equipe giver således blot Schmeichel karakteren fire og udpeger dermed danskeren til den næstdårligste af de 22 spillere, der startede på banen. 

- Han står fastfrosset ved Messis frispark, men det var også vanskeligt at gøre noget. Han parerede senere argentinerens forsøg og stoppede også Nuno Mendes, men han formåede ikke at stoppe Mbappé i en situation, hvor der var mulighed for at gøre det bedre, skriver L'Equipe således i avisens karaktergivning. 

I L'Equipes generelle gennemgang af opgøret er der også kritik af Kasper Schmeichel. Efter et citat fra Nice-cheftræner Lucien Favre, der pegede på, at der var mange positive ting at tage med fra kampen, sendte L'Equipe således endnu en stikpille til den danske landsholdsmålmand.

- De negative ting forsvandt dog heller ikke på magisk vis, idet Kasper Schmeichel var tilbage på sit Nice-niveau efter at have gjort det forrygende imod Frankrig for Danmark. Målmanden var magtesløs ved Messis frispark og var ikke hurtig nok til at stoppe Mbappés sejrsmål. Kort forinden havde hans aflevering bragt Bard i problemer, og Bards aflevering blev opsnappet af Mukiele, der satte gang i 2-1-målet. Favre ville have foretrukket, at Schmeichel havde sparket langt, skriver L'Equipe således.

L'Equipe citerer endvidere Lucien Favre for, at det kostede Nice dyrt, at gæsterne forsøgte at spille sig ud bagfra.