• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Hylder SL-rekordsalg: Har overgået forventninger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kamaldeen Sulemana imponerer stort i det franske.

Af Victor Risager

150 millioner kroner.

Det er, hvad Kamaldeen Sulemana efter sigende kostede, da han i sommer forlod Superligaen og skiftede FC Nordsjælland ud med Stade Rennes. Og med det prisskilt blev han også Superligaens største salg nogensinde. 

Hidtil har den driblestærke kantspilleren imidlertid vist sig at være alle pengene værd i det franske. Det siger journalist Johan Rigaud fra L’Equipe til VoetbalPrimeur.

- Prisen er ikke chokerende for en lovende ung angriber. Derudover har han allerede mere end levet op til den sum. Han er en uforudsigelig spiller, der altid kan true, har gode driblinger og ikke er bange for at lede efter kombinationer i de små rum. Han er slet ikke egoistisk, siger Johan Rigaud til det hollandske medie.

Det hollandske medies interesse for Kamaldeen Sulemana skyldes ikke mindst, at ghaneseren også længe var rygtet til Ajax, inden han skiftede til Stade Rennes. 

- Faktum er, at det var meget overraskende, at Sulemana ikke valgte Ajax, fordi den klub stadig nyder den nødvendige prestige og viser tillid til unge spillere. Jeg ved ikke, hvad der gik galt, og om der kunne have været gjort noget ved det, men det er klart for mig, at Ajax er gået glip af en fremtidig topspiller, siger Johan Rigaud. 

19-årige Kamaldeen Sulemana står noteret for tre mål på ni kampe for Stade Rennes, mens han flere gange har været på rundens hold hos blandt andre L'Equipe.

Senest var han på rundens hold i weekenden, efter at han lavede en assist i Stade Rennes' sejr over PSG.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020