• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

- I dag smiler Kasper Dolberg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Nice-træner Christophe Galtier er Kasper Dolberg ved godt mod og har en mulighed for at spille fra start, når Nice søndag møder Clemont.

Af Kenneth Jensen

Kasper Dolberg smiler.

Den gode melding kom fredag fra OGC Nice-træner Christophe Galtier, der på et pressemøde før weekendens kamp mod Clemont opdaterede på situationen omkring den danske landsholdsangriber.

24-årige Kasper Dolberg meldte for halvanden uge siden ud, at han har fået Type 1 Diabetes - også kaldt sukkersyge - og det er en sygdom, han skal have insulinbehandling for. Men det er en sygdom, man kan spille med, selv om behandlingen kan være tricky, fordi man skal finde ud af, hvordan man præsterer bedst i forhold til insulinen og blodsukkeret.

Heldigvis lader det til, at Dolberg allerede er kommet godt fra land i forhold til sygdommen og behandlingen.

- Han har måttet kæmpe med dette problem, men i dag smiler ham. Kasper skal tilpasse sin diæt, og han bliver fulgt tæt af den medicinske stab og af specialister. De seneste dage har han arbejdet meget, og han har en god chance for at starte på søndag, lød det fra træner Christope Galtier på pressemødet.

Danskerens ven Flavius Daniliuc var også med på pressemødet og kunne fortælle, at han er nær ven af Kasper Dolberg.

- Jeg var sammen med Kasper, da han fik nyheden (om sin sygdom, red.). Jeg er en nær ven, og jeg kan fortælle, at han arbejder stenhårdt for at komme tilbage på banen, sagde Flavius Daniliuc.

Dolbergs chance for at starte inde er også blevet forstærket af, at Amine Gouiri er blevet skadet og ikke har været i stand til at træne meget de sidste par uger.

OGC Nice ligger nummer tre i den bedste franske række efter 13 runder af Ligue 1.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020