• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Ironisk Nice-keeper: Kommer Schmeichel vil jeg væk

Foto: Getty Images

OGC Nice har hentet ny målmand i Paris Saint-Germain denne sommer, men han kan se frem til hård konkurrence fra Kasper Schmeichel.

Af Kenneth Jensen

Han kom, han så, og så spillede han en testkamp.

Og måske er det omtrend det, OGC Nice får ud af den 22-årige polske målmand Marcin Bulka, som man ellers har brugt denne sommer på at købe hos de franske mestre fra Paris Saint-Germain, efter han i sidste sæson var udlejet til netop Nice, hvor han var Walter Benitez' reserve.

Benitez er siden blevet solgt, og målmanden, der har indgået en kontrakt med klubben frem til sommeren 2026, havde måske håbet på at være førstevalg, men nu er rygterne om Kasper Schmeichel taget til i styrke, og selv Nice-boss Lucien Favre erkender, at man arbejder på at hente danskeren.

Og det stiller ikke just Bulka i en god situation. Men sådan er fodbold, erkender han trods alt.

- Han han skifter, tror jeg, jeg vil væk fra klubben, lød det med et glimt i øjet efter sejren på 1-0 over Torino i en testkamp:

- Det er en del af spillet, og sådan er det. Fodbold er en konkurrencesport. Jeg er fokuseret på at gøre min del af arbejdet. Jeg har det godt, og jeg har vist mig godt frem på banen, synes jeg selv.

Kasper Schmeichel har bare et år igen af sin aftale med Leicester City, og det lader altså til at være tæt på, at han kan skifte fra Premier League til Ligue 1 og det sydfranske.

Hvis Kasper Schmeichel skifter til OGC Nice, bliver han holdkammerat med Kasper Dolberg, der har tre sæsoner under bæltet i klubben.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.