• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Jacob Quvang

- Kold Dolberg er alt andet end Balotelli

Foto: Getty Images

Fransk journalist mener ikke, at Kasper Dolberg oser af livsglæde i franske Nice.

Af Jacob Quvang

Det har været nogle turbulente år for Kasper Dolberg siden skiftet til Nice i 2019. Røveri, blindtarmsoperation, to gange coronasmitte og senest konstatering af type 1-diabetes er nogle af de uheldige hændelser, som er faldet ned over den danske landsholdsangriber uden for banen. 

Disse hændelser har uden tvivl været medvirkende til, Dolberg endnu ikke for alvor er slået igennem i fransk fodbold. Han er dog stadig populær i den franske klub, og han fik også en stor hyldest af Nice-fansene i søndags, da han blev indskiftet mod Montpellier i sin comeback-kamp efter sit seneste fravær.

Indtrykket fra Frankrig er dog, at Dolberg ikke ligner en spiller, der oser af livsglæde i klubben. Her er han helt anderledes end klubbens tidligere stjerneangriber Mario Balotelli, som spillede i Nice, før Dolberg kom til. Det siger den franske journalist Clément Brossard, der arbejder hos RMC Sport, til B.T

- Han er ret kold og alt andet end Balotelli, der var her inden ham. Han jokede og smilede, selvom han indimellem også fik raserianfald. Men det er virkelig en kæmpe kløft mellem de to. På halvandet år har jeg nok set Dolberg smile to gange til træning, siger Brossard. 

Journalisten forklarer også, at flere personer har indtrykket af, at Dolberg ikke kan tilvænne sig at være i Frankrig, men at han altid forklarer, at han er glad i Nice. Han siger også, at folk i Frankrig savner, at Dolberg bliver endnu mere stabil i sine præstationer, da han endnu ikke har spillet en fuld sæson for klubben. Dette skyldes dog særligt de udefrakommende faktorer som tidligere beskrevet, der ifølge journalisten "har smadret hans sæsoner". 

Kasper Dolberg har i sin Nice-tid spillet 63 kampe. Her er det blevet til 20 mål og fem oplæg. I sommer var han i stor grad rygtet til Crystal Palace, men skiftet blev aldrig til noget.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020