• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Konstante rygter om superstjerne: Nu reagerer PSG

Foto: Getty Images

PSG reagerer på de konstante rygter om Kylian Mbappé, som de vil beholde.

Af Victor Risager

Kylian Mbappé er en af verdens bedste fodboldspillere, og der er konstante transferrygter om den 22-årige franskmand. Flere gange er han blevet sat i forbindelse med et skifte fra Paris Saint-Germain til Real Madrid, og denne sommer er ingen undtagelse.

Næste sommer har Kylian Mbappé også kontraktudløb i Paris Saint-Germain, hvorfor han kvit og frit kan skifte. Det kommer imidlertid ikke til at ske.

Sådan lyder det klart og tydeligt fra Nasser Al-Khelaifi, der er klubpræsident i Paris Saint-Germain, over for L’Equipe ifølge Goal. 

- Jeg vil gør det meget klart: Kylian bliver hos PSG. Vi vil aldrig sælge ham, og han forlader os aldrig på en fri transfer, siger Nasser Al-Khelaifi til L’Equipe og fortsætter:

- Jeg giver aldrig detaljer til medierne om igangværende forhandlinger. Alt, jeg kan sige, er, at det går godt. Jeg håber, vi finder en løsning. Det er Paris, det er hans land. Han har en mission, og det er ikke kun at være fodboldspiller, men også at promovere Ligue 1, hans land og hans hovedstad.

- Han er en fantastisk dreng, som person og atlet. Han vinder Ballon d'Or i de kommende år, det er jeg 100% sikker på. Han har alt, hvad han behøver for at forlænge her. Hvor kan han tage hen? Hvilken klub kan konkurrere med PSG med hensyn til ambitioner og projekt i dag?

22-årige Kylian Mbappé har spillet i PSG siden sommeren 2017, hvor han kom til fra AS Monaco. Han har leveret 132 mål på 171 kampe for hovedstadsklubben.

Denne sommer skal han repræsentere Frankrig ved EM. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020