• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Mauricio Pochettino ventes præsenteret i PSG i weekenden

Foto: Getty Images

Den argentinske manager er meget tæt på at komme på plads i Paris Saint-Germain, lyder det.

Af Victor Risager

Paris Saint-Germain fyrede forleden cheftræner Thomas Tuchel, og lige siden har Mauricio Pochettino været udpeget af diverse medier som klubbens kommende cheftræner.

Den tidligere Tottenham-træner er dog endnu ikke blevet præsenteret af klubben, men det er ifølge RMC Sport blot et spørgsmål om tid. Inden få for dage vil han nemlig blive annonceret som ny chef for den franske storklub, forlyder det.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Manchester United vil have engelsk stjerne

RMC Sport skriver, at Mauricio Pochettino ankommer til Paris fredag sammen med hans trænerstab, hvorefter aftalen ventes at falde endeligt på plads.

Mere specifikt mener mediet at vide, at den argentinske manager bliver annonceret som ny træner for Paris Saint-Germain lørdag aften, så han kan stå for førsteholdets træning søndag, når de vender tilbage fra ferie.

Jobbet i Paris Saint-Germain bliver Mauricio Pochettinos fjerde. Tidligere har han været cheftræner for Espanyol, Southampton og Tottenham. Siden hans fyring hos sidstnævnte i november 2019 har han stået uden job.

I Paris skal han som nævnt tage over for Thomas Tuchel, der nåede at vinde to franske mesterskaber og føre klubben til Champions League-finalen i fjor.

Paris Saint-Germain er aktuelt nummer tre i Ligue 1 - et point efter Lyon og Lille, der er på henholdsvis første- og andenpladsen. 

Læs også:Nye odds på Eriksens fremtid: Kun to klubber tilbage i kampen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020