Foto: Getty Images
Ligue 1

Medie: Nicolaisen udelukket efter ubetalt gæld

Ifølge et fransk medie har Toulouse-danskeren Rasmus Nicolaisen lånt markante beløb af holdkammerater, som angiveligt ikke blev betalt tilbage i tide. Situationen fik angiveligt den konsekvens, at Toulouse i april valgte at holde den tidligere FC Midtjylland-spiller ude af en ligakamp mod Lyon.

Rasmus Nicolaisen har været fast mand i Toulouse i denne sæson, men den danske forsvarsspiller er angiveligt kommet i problemer i Ligue 1-klubben. 

Ifølge det franske medie Les Violets blev Rasmus Nicolaisen tilbage i april holdt ude af en ligakamp mod Lyon, efter en gruppe Toulouse-spillere tog fat i klubpræsident Damien Comolli og cheftræner Philippe Montanier. 

Spillerne bad angiveligt om en midlertidig udelukkelse af Rasmus Nicolaisen på grund af stigende utilfredshed i omklædningsrummet. 

- Nicolaisen er de seneste måneder stødt på betydelige økonomiske problemer af personlige årsager. Toulouse-forsvareren lånte derfor penge af flere holdkammerater og medarbejdere med løfte om at tilbagebetale dem, skriver Les Violets. 

- Problemet opstod et par uger senere, da Nicolaisen ikke overholdt sine forpligtelser ved ikke at tilbagebetale de betydelige beløb, han havde lånt af sine kollegaer i omklædningsrummet. 

Ifølge Les Violets valgte klubpræsidenten og cheftræneren at efterkomme ønsket fra de utilfredse Toulouse-spillere, og Rasmus Nicolaisen var derfor ikke involveret i 2-1-nederlaget til Lyon den 14. april. 

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar på historien fra Rasmus Nicolaisen og forsvarsspillerens agent, men de er ikke vendt tilbage.

Toulouse er heller ikke vendt tilbage på Tipsbladets henvendelse.

Ifølge Les Violets blev problemet løst i de efterfølgende dage, hvor Toulouse kom med et lønforskud, så de pågældende spillere fik udbetalt de penge, de manglede. 

Philippe Montanier kom med en 'falsk' forklaring om Nicolaisens fravær i kampen, skriver Les Violets. Cheftræneren oplyste angiveligt, at den tidligere FC Midtjylland-spiller var skadet. 

Rasmus Nicolaisen var tilbage i startopstillingen i den efterfølgende ligakamp mod Lorient, og den 26-årige dansker spillede også hele kampen, da Toulouse i slutningen af april vandt den franske pokalfinale over Nantes. 

Rasmus Nicolaisens kontrakt med Toulouse løber frem til sommeren 2025, men ifølge Les Violets er danskerens fremtid i Ligue 1-klubben nu usikker, og klubpræsident Comolli er angiveligt på udkig efter en potentiel erstatning for danskeren.