• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De har set sig sure på Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Udover præstationerne på banen ikke har været prængende for Kasper Schmeichel, så har nogle spillere ifølge fransk medie set sig sure på danskeren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Efter 11 år ønskede Kasper Schmeichel en ny ufordring.

Det ønske fik han opfyldt på den franske sydkyst denne sommer, da OGC Nice hentede ham i Leicester City. Landsholdsmålmanden startede den første kamp på bænken, hvorefter han blev foretrukket i målet af Lucien Favre.

Hverken Lucien Favre eller Kasper Schmeichel har dog haft særligt meget vind i sejlene sidenhen. Den schweiziske cheftræner rygtes mod en fyring, mens den danske keeper er må vige pladsen for Marcin Bulka i buret.

Men det er ikke kun på banen, at præstationerne ikke har været til vanlig standard. Det franske medie RMC Sport skriver således, at Kasper Schmeichel også skaber frustrationer i spillertruppen.

- Hos Nice er Kasper Schmeichels bagland i direkte kontakt med ejer Jim Ratcliffe. Det må have forudsaget frustration. I løbet af den første dag tøvede målmandens bagland ikke med at ringe til ejeren direkte, så Favre kunne etablere danskeren på holdet, skriver mediet.

RMC Sport beskriver også om mere generelle udfordringer med Kasper Schmeichel, som har fået dele af spillertruppen til at se sig sure på ham.

- Mere generelt så overtræder målmanden, som kom fra Leicester, klubbens retningslinjer ved blandt andet at komme for sent. Det irriterer visse dele af omklædningsrummet, skriver de.

Kasper Schmeichel er lige nu samlet i landsholdslejren, inden han formentlig skal i aktion både torsdag og søndag mod henholdsvis Kroatien og Frankrig. Kasper Hjulmand har også kommenteret på målmandens situation.

Det kan du læse om HER.