• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Meldte sig syg - nu står han i Nice med sin agent

Foto: Getty Images

PSV kan ende i en situation, hvor klubben må slippe talentet Mohamed Ihattaren, der nok ikke har fået mange venner i Eindhoven, efter han meldte sig syg for derefter at rejse til Frankrig.

Af Kenneth Jensen

Han er 19 år og et stort talent, men måske kan PSV-spilleren Mohamed Ihattaren snart være fortid i Eindhoven-klubben.

Hollænderen har umiddelbart ikke udsigt til mere end en jokerrolle i denne sæson, og derfor vil agent Mino Raiola gerne sende spilleren videre.

Og det kan komme til at ske allerede denne sommer.

Den 19-årige PSV-spiller meldte sig ifølge hollandske medier tidligere i denne uge syg, men den sygdom lader ikke til at være slem, for tirsdag eftermiddag blev han spottet med sin agent Raiola i den sydfranske Nice.

Det er ikke ensbetydende med, at han er ved at skrive under med Nice, da Raiola i forvejen har spillere i Nice, der er tilknyttet hans agentvirksomhed, men det er alligevel påfaldende, at han er rejst til Sydfrankrig for at mødes med agenten. 

Det er et billede, der florerer på sociale medier, hvor man kan se Ihattaren og Raiola sammen med Myron Boadu. Boadu spiller for AZ Alkmaar og har altså også taget turen til Nice. Han menes at være på vej til AS Monaco, der blot ligger et stenkast fra Nice.

Ihattaren er ikke med i PSV's returkamp mod Galatasaray i Champions League-kvalifikationen onsdag aften, hvor vinderen i øvrigt står til at møde vinderen af FC Midtjyllands opgør mod Celtic.

Mino Raiola har brugt denne sommer på at flytte spillere til Kasper Dolbergs OGC Nice - Calvin Stengs, Justin Kluivert og Pablo Rasario er alle skiftet til Nice - og så repræsenterer agenten også Walter Benitez og Khephren Thuram, der i forvejen var i Nice-truppen.

Noget af forklaringen er formentlig, at Raiola og Nices sportsdirektør, Julien Fournier, har et godt forhold. I sidste uge udtalte sportsdirektøren følgende til L'Equipe om Raiola:

- Når vi er interesseret i spillere fra Holland, er det ofte Mino, der har de bedste. Vi identificerer dem, og så render vi helt naturligt ind i ham. Ofte er det os, der henvender os til ham, i stedet for at han tilbyder os spillere. I forhold til Calvin (Stengs) har vores rekrutteringshold fulgt ham i tre sæsoner. Jeg ønsker ikke, at vi skyder genveje med Mino. Nice arbejder med mange agenter. Jeg har også kontakt med Jorge Mendes. Det handler mere og mere om de store agentvirksomheder og de agenter, der er i de store markeder. Der er ikke noget bullshit i Nice - Mino har ikke monopol på noget, sagde Julien Fournier.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020