Video : Tipsbladet
Ligue 1

Nedtur: Mbappes popularitet styrtdykker

Den seneste tid har ikke været fordelagtig for opfattelsen af Kylian Mbappe i Frankrig.

Kylian Mbappe har på det seneste vakt opsigt ved at slå fast, at han ikke kommer til at forlænge sin aftale med Paris Saint Germain, som udløber i sommeren 2024. Siden har han udtalt sig om mulighederne i klubben, og det er nu noget, som går udover hans popularitet.

Det skriver RMC Sport, som har fået foretaget en meningsmåling ved instituttet Odoxa.

Tilbage i 2019 var han blandt de mest populære blandt den franske befolkning, hvor 80 procent af de adspurgte så ham som 'sympatisk'. Det tal er nu faldet ned til 70 procent efter den seneste tids historier.

Mere tydeligt har det været, når ordet 'ydmyg' kommer op. Her var det tidligere to tredjedele, som opfattede ham sådan. Nu er det under halvdelen med 45 procent af deltagerne, der ser ham sådan.

Samlet set har 63 procent alt i alt et positivt syn på ham.

Det er dog langt op til de mest populære franske sportsfolk, hvor NBA-stjernen Tony Parker og OL-mesteren i judo Teddy Riner er på henholdsvis 87 procent og 89 procent opbakning fra den franske befolkning.

I PSG er det nu sidste mulighed for dem, hvis de skal have penge for Kylian Mbappe - og de frygter, at han allerede har bestemt sig for, hvordan det hele skal forløbe - og hvem han skal spille for. Læs mere om det her.