• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Nice-boss forsvarer udskældt Schmeichel

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel har fået kritik efter Nices nederlag til Maccabi Tel Aviv, og Nice-cheftræner Lucien Favre vil nu nærstudere israelernes scoring, hvor den danske målmand blev fanget på mellemhånd.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Schmeichel har ikke fået den mest forrygende start i Nice, hvor den franske presse har været efter den danske landsholdsmålmand. 

Særligt efter torsdagens Conference League-kvalfikationskamp mod Maccabi Tel Aviv har der været kritik af Kasper Schmeichel, der i slutfasen kom til at fremstå lidt ubeslutsom, hvilket gav Maccabi Tel Aviv-angriberen Stipe Perica muligheden for at lobbe bolden over Schmeichel. 

Det har medført fra franske medier, blandt andet Get French Football News, der på Twitter har skrevet, at Kasper Schmeichel har fået 'en rimelig katastrofal start på tilværelsen i Nice'

Heldigvis for Schmeichel er der dog tilsyneladende stadig opbakning fra Nice-cheftræner Lucien Favre. 

- Den er ret svær for ham. Men der var et et lille problem, så vi er nødt til at få analyseret sekvensen [hvor Maccabi Tel Aviv scorede, red.], lyder det således, ifølge Eurosport, fra Favre. 

Avisen L'Equipe har peget på, at Kasper Schmeichel i sine to første kampe har indkasseret scoringer, hvor bolden er blevet lobbet over den danske målmand. Det skete således også i Schmeichels debut i weekenden, hvor Nice spillede 1-1 mod Strasbourg.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.