• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG hænger på Neymar: Vil slutte karrieren der

Foto: Getty Images

Neymar har mulighed for at blive i PSG indtil 2027, og det ser ud til, at det også er planen for ham.

Af Oliver Okstrøm

Der har længe været meldinger om, at den brasilianske stjernespiller Neymar skulle væk fra Paris Saint Germain. Det kunne eventuelt være et skifte tilbage til Barcelona, som han blev hentet i tilbage i 2017 til rekordsummen 1,65 milliarder kroner.

Det ser dog ud til, at PSG hænger på ham. Det skriver det engelske medie The Athletic.

Her bliver der peget på, at den nu 31-årige Neymar har planer om at stoppe karrieren i den franske hovedstadsklub. Lige nu har Neymar da også en kontrakt, der giver ham en option til at forlænge frem til 2027.

Til den tid vil han være 35 år.

Neymars tid i PSG har været fyldt med op- og nedture. Lige nu tilhører nok en af de svære tider for brasseren, som er ude med en skade, der nok vil betyde, at han er færdig for denne sæson.

Det er dog også blevet til 13 trofæer af forskellige franske arter. I Champions League var han tættest på at hjælpe holdet til triumf i 2020, hvor PSG nåede frem til finalen, som blev tabt med 0-1 til Bayern München.

Senest har netop Bayern slået dem ud af Champions League. Denne gang allerede i ottendedelsfinalen, og Neymar skulle altså have for øje, at han vil blive i Paris-klubben for at hjælpe dem frem til trofæet i dén turnering.

Den seneste fiasko betød, at pressen slagtede PSG. Læs mere om det her.