Tidligere Lyon-spiller sprudlede på sin gamle hjemmebane og sikrede Lille tre points
Ligue 1

Yassine Benzia var i topform, da han vendte tilbage til sin gamle hjemmebane.

Lille gæstede lørdag Lyon, der havde desperat brug for tre points, hvis de skulle gøre sig nogle forhåbninger om at følge med rækkens top tre, men en af klubbens tidligere talenter havde andre planer.

Yassine Benzia var nemlig i hopla,, og viste hele hjemmepublikummet, hvad de havde gået glip af. Efter 38 minutter åbnede han således for scoringen, da han scorede til 1-0, og med ti minutter tilbage af kampen bragte han på et straffespark Lille på 2-0.

Fem minutter senere fik Lyon en livline, da Alexandre Lacazette reducerede fra den modsatte straffesparksplet, men tættere kom værterne ikke, der tabte 1-2.