Video : Tipsbladet
Ligue 1

Vilde Kamaldeen er kun overgået af Salah i Europa

Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne er den næstmest formstærke spiller i Europa i øjeblikket ifølge statistikmedie.

Tipsbladet.dk har tidligere beskrevet, hvordan Kamaldeen Sulemana sætter Kylian Mbappé, Lionel Messi og Neymar til vægs på særligt et område i denne sæson, men ghaneserens seneste præstationer får ikke kun de tre verdensstjerner til at blegne. 

For Kamaldeen er særdeles formstærk i øjeblikket, hvilket statistikmediet WhoScored også bemærker. 

Faktisk er han den næstmest formstærke spiller af alle overhovedet i de fem største europæiske ligaer ifølge WhoScored. Kun Mohamed Salah har præsteret bedre end Kamaldeen i de seneste seks kampe ifølge mediet, som rangerer spillerne til hver kamp. Skalaen går op til ti, og Kamaldeen scorer 8,14 i de seneste seks kampe. Det er bedre end Karim Benzema, Robert Lewandowski, Mateo Kovacic, Dinos Mavropanos, Trent Alexander-Arnold, Christopher Nkunku, Raul de Tomas og Bernardo Silva, som alle er placeret under Kamaldeen i top ti. 

Mohamed Salah overgår med længder alle og scorer 8,88. 

Om Kamaldeen skriver mediet: 

- Han er en af de opblomstrende stjerner i denne Ligue 1-sæson, og han har taget springet til fransk fodbold med lethed. Teenage-fløjen har været fremragende for Rennes i denne sæson, og hans suveræne form på det seneste har givet ham en fin rating på 8,14. Sulemana var ikke i stand til at smide på sit målsnit eller sin assistkonto mod Strasbourg i weekenden, men det var ikke fordi, han ikke forsøgte. Ghaneseren lavede tre nøgleafleveringer og havde et enkelt skud, ligesom han også gennemførte fem driblinger, for stige til andenpladsen og være ny på denne liste. 

Kamaldeen har spillet 15 kampe for Rennes og scoret fem mål indtil videre.