• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

16-årigt stortalent nærmer sig debut for Liverpool

Foto: Getty Images

Liverpool kan tirsdag give debut til en spændende ung kantspiller.

Af Victor Risager

En ny spændende spiller kan snart få sine første spilleminutter for Liverpool. Det skriver Guardian.

Ifølge den engelske avis kan den 16-årige kantspiller Kaide Gordon nemlig få spilletid tirsdag, når Liverpool møder Norwich i den engelske Carabao Cup. Han er således i truppen til opgøret, ligesom også 18-årige Conor Bradley er med i truppen.

Kaide Gordon kom til Liverpool i februar fra Derby County, og selvom det ikke er blevet til spilletid, har han imponeret. Det siger assistenttræner Pepijn Lijnders ifølge Guardian.

- Inden preseason sørger vi altid for, at vores største talenter starter en uge tidligere, end vi gør. De starter med U23-holdet, så jeg tog på træningsbanen for U23, og jeg så en spiller, der var ild i i hvert gang, han rørte ved bolden. Han gik forbi spillere, som om de ikke stod der. Jeg ringede med det samme til Jürgen Klopp og sagde: “Wow! Vi har en ny spiller her,” lyder det fra Liverpool-assistenten og tilføjer:

- Han er det, man ser meget med disse kantspillere, men han har ambitioner i sig, og han har denne naturlige evne til at være i feltet for at score, selv når et indlæg kommer fra den modsatte side. Det er der ikke mange talenter, der har. De har måske dribleevner, men de har ikke det ønske om at skyde, og om at komme i feltet og score. Han er efter min mening en typisk Liverpool-kant, fordi han har mål i støvlerne, og han har fart.

Mens Kaide Gordon kan få debut, er Liverpool helt sikkert uden både midtbanestjernen Thiago Alcantara og højrebacken Trent Alexander-Arnold. Førstnævnte er ude med en skade og ventes også at misse weekendens Premier League-kamp mod Brentford.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020