• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

"AC" til Barcelona? På en måde er det også trist

Foto: Getty Images

Det er på en måde lidt trist, hvis Andreas Christensen skal til FC Barcelona, lyder det fra Jan Mølby.

Af Ole Hoffskov

Andreas Christensen skifter med al sandsynlighed Chelsea ud med FC Barcelona efter denne sæson.

Den endelige bekræftelse lader vente på sig, men talrige rygter har de seneste måneder sendt den danske landsholdsspiller i favnen på catalanerne, når han efter denne sæson kan forlade Chelsea på en fri transfer.

Et skifte til FC Barcelona er en drøm for de fleste, og formentlig også for Andreas Christensen, men Jan Mølby, der er ekspert på TV3 Sport, har alligevel svært ved at få armene helt i vejret.

- Jeg kan da godt forstå, at Barcelona er interesseret i at hente ham på en fri transfer. De kan få en fin spiller, der passer godt ind på holdet og den måde, der spilles på. Jeg vil da også tro, at det stadig er svært som spiller at modstå Barcelona, men på en måde er det også trist.

- Jeg sidder med indtrykket, at den mest interessante liga i verden er Premier League, men hvis det bliver Barcelona, venter der ham en kæmpe oplevelse. Det er en af de største klubber i hele verden, siger Mølby til Tipsbladet.

Så længe der intet er meldt ud om Andreas Christensens fremtid, kan Chelsea-fansene stadig krydse fingre for, at danskeren har en fremtid i London, men opholdet lakker formentlig mod enden, lyder det fra Jan Mølby.

Han mener, at Andreas Christensens sidste sæson i Chelsea har været ganske lovende.

- Generelt har Andreas Christensen gjort det fint, men han har også haft nogle smuttere. De fleste husker selvfølgelig Real Madrid-kampen i Champions League, hvor han desværre blev pillet ud i pausen. Men jeg synes, han har nogle gode kvaliteter som en moderne midtstopper, siger Jan Mølby og tilføjer:

- Jeg synes, at han er én af de bedste forsvarsspillere i Chelsea, når alle mand er klar. Et tremandsforsvar med Rüdiger, Silva og ”AC” er det stærkeste, Chelsea kan stille. Det kunne være fedt, hvis han får chancen i FA Cup-finalen, og det vil være med til at øge Chelseas chancer, synes jeg.

26-årige Andreas Christensen har i denne sæson været på banen i 33 kampe for Chelsea, og det er blevet til to scoringer. Danskeren har tørnet ud for London-klubben siden 2012, hvor han kom til klubben som ungdomsspiller.