Video : Tipsbladet
Premier League

Advarer Thomas Frank: Det vil komme snigende

Brentford har stadig lidt afstand til nedrykningsstregen, men ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher kan Thomas Franks mandskab hurtigt komme i problemer.

Mandagens udekamp mod West Ham endte med et 4-2-nederlag, og dermed fortsatte Brentfords elendige stime, der siden begyndelsen af december har budt på 10 nederlag i danskerklubbens seneste 12 kampe i Premier League. 

Dermed er afstanden ned til nedrykningsstregen nu blot på fem point, og Brentford har samtidig spillet en kamp mere end Luton, der ligger lige under nedrykningsstregen. Ifølge Sky Sports-ekspert Jamie Carragher er der ingen tvivl om, at nervøsiteten så småt vil komme snigende nu. 

- Selvfølgelig vil den det. Det eneste, jeg vil sige, når vi kigger på den her liste over resultater, er, at siden Toney kom tilbage i kampen mod Nottingham Forest, der er der vist faktisk kun fem hold i Premier League, der har scoret flere mål end dem. Så det har de (evnen til at score mål, red.), hvilket mange andre hold i bunden ikke har, lyder det fra Jamie Carragher. 

Evertons pointstraf blev i denne reduceret fra 10 til seks point, mens Nottingham Forest potentielt også kan blive idømt en pointstraf. Disse uafklarede situationer giver noget usikkerhed i bundstriden. 

- Med tanke på det, der skete med Everton, hvor vi stadig ikke ved, hvad der kommer til at ske fremadrettet, og det samme med Nottingham Forest, må vi se, hvordan det kommer til at påvirke de andre hold, der er tæt på bunden. 

- Brentford har lidt at give af, men det kan meget hurtigt ændre sig. Vi siger som regel, at dataen over tid vil betale tilbage, i forhold til hvor de burde ligge i tabellen. Det vil Thomas Frank håbe på i de næste 12 kampe. Men jeg mener stadig, at de har nok kørende for dem, med den angriber, de har (Toney, red.). Og på hjemmebane er de stærke nok til at hente et resultat mod ethvert hold, lyder det fra Jamie Carragher. 

Brentford møder lørdag Chelsea på hjemmebane.