Video : Tipsbladet
Premier League

Ærlig Guardiola: Tættere på at skifte end at blive

Manchester City skal ikke regne med at holde på Pep Guardiola i en evighed, selvom han regner med at blive til næste sæson.

Pep Guardiola vandt søndag eftermiddag Premier League for sjette gang med Manchester City.

Det kan dog blive måske sidste gang, at den 53-årige spanier vinder netop det trofæ. For selvom han bekræfter, at han bliver hos de engelske mestre i næste sæson, så kan han ikke garantere, hvad der skal ske bagefter. 

- Virkeligheden er, at jeg er tættere på at skifte end at blive i Manchester City. Vi har talt med klubben, og min følelse er, at lige nu vil jeg gerne blive, og jeg er her også næste sæson, men i løbet af sæsonen skal vi snakke om, hvad der så skal ske. Om det bliver otte eller ni år, det ved jeg ikke, udtaler Guardiola til Sky Sports.

Spanieren referer til, at han i øjeblikket har været i Manchester City i otte år, men om det bliver til endnu et år, kan han altså ikke garantere. 

Der er næsten heller ikke det trofæ, som Pep Guardiola ikke har vundet. Seks gange har han vundet Premier League med Manchester City, tre gange har han vundet La Liga med FC Barcelona og tre gange har han vundet Bundesligaen med Bayern, ligesom han har vundet Champions League tre gange med henholdsvis Manchester City og FC Barcelona.

Det eneste som Pep Guardiola mangler at vinde er altså en slutrunde med et landshold, og tidligere har han da også udtalt sig positivt om at stå i spidsen for et landshold for netop at opnå dette. Det kan du læse meget mere om HER. 

Pep Guardiolas kontrakt med Manchester City udløber da også næste sommer, og det tyder altså ikke på, at den kontrakt bliver forlænget, hvis man skal tro på seneste udtalelser fra hovedpersonen selv.