Aldrig set før: Alisson vildere end Schmeichel

Liverpool-målmandens scoring dybt inde i overtiden mod West Brom var mere imponerende, end man umiddelbart skulle tro.

Da Alisson Becker stangede bolden ind i slutminutterne af kampen mellem Liverpool og West Brom, gjorde han noget, der aldrig er sket før i Premier League.

Udover at være den første Liverpool-målmand til nogensinde at score, og den første målmand i ligaen til at score med hovedet, så var han også den første målmand nogensinde til at afgøre en kamp med en scoring i den bedste engelske række og sikre sit mandskab tre point.

Det har ingen af de fem målmænd, der har scoret i Premier League, formået.

Den brasilianske målmand steg til vejrs i det 95. minut, hvor han var lusket op ved et hjørnespark. Helt umarkeret fik han sendt bolden i kassen, og med det skrev han sig ind i historiebøgerne.

Det gjorde Peter Schmeichel også, da han tilbage i oktober 2001 blev den første målmand nogensinde til at score i en Premier League-kamp. Desværre for ham var det i Aston Villas 3-2 nederlag til Everton. Målet kom i det 90. minut, så det efterlod ikke meget tid til at vende kampen.

Heller ikke Brad Friedel, Paul Robinson, Tim Howard og Asmir Begovic' scoringer har sikret deres respektive klubber tre point.

Alissons scoring holder Liverpool inde i kampen om Champions League-pladserne, hvor de jagter Chelsea og Leicester. Klopps mandskab har den fordel, at de to skal møde hinanden i en indbyrdes kamp, hvorfor Liverpool mere eller mindre selv kan afgøre deres skæbne.