Video : Tipsbladet
Premier League

Andersen dominerede Núñez: Skete også for Bergkamp

Darwin Núñez skal vænne sig til Premier League.

Crystal Palace og Liverpool spillede mandag aften 1-1 på Anfield, men det var Darwin Núñez og Joachim Andersen, der trak overskrifterne efter opgøret.

Angriberen nikkede i anden halvleg sin danske modstander en skalle og blev udvist. Núñez havde undervejs i opgøret været utilfreds med, hvordan Andersen agerede over for ham, og til sidst kogte frustrationerne over.

Den tidligere Arsenal-profil Ian Wright oplevede, at det samme skete for Dennis Bergkamp, da han kom til Arsenal, og han pointerer, at Núñez skal lære ikke at lade sig frustrere.

- Det var det samme, der skete for Dennis Bergkamp. Det sidste, folk ville sige om Dennis, er: "Ja, han har også en lidt grim side." Det er man nødt til at have helt naturligt, siger han til Liverpool Echo.

- Da Dennis kom, og vi snakkede, fordi vi plejede at bo på værelse sammen, sagde jeg: "Dennis, selvom du føler, der er frispark, kan du ikke vise dem, at det påvirker dig." For det, der skete for os, var, at modstanderne var efter Dennis de første ti kampe, indtil han scorede to fantastiske mål mod Southampton.

Ian Wright fortsætter sammenligningen mellem Bergkamp og Núñez og roser samtidig Joachim Andersen.

- Det kommer til at ske for Núñez. Absolut. Jeg har sagt om Liverpool, at de sjældent begår forseelser, der er til rødt kort. Hvornår har du sidst set et hold fra det øverste lag i en liga have tendens til at tabe hovedet? Det ser man aldrig.

- Jeg var forbløffet, men på samme tid ser man, hvordan Andersen spillede mod ham, og han dominerede ham fuldstændig.

Darwin Núñez har fået tre spilledages karantæne for forseelsen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.