• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Arsenal-fans fløj protest-banner før Villa-nederlag

Foto: Getty Images

'Støt Arteta, ud med Kroenke' stod der på et banner, der blev fløjet over Aston Villas hjemmebane kort før onsdagens Premier League-kamp mod Arsenal.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Arsenals fans stod bag et banner, der opfordrede klubbens ejer Stan Kroenke til at forlade klubben.

Banneret blev fløjet stadionet, der dannede ramme for klubbens Premier League kamp mod Aston Villa onsdag aften

På banneret stod der skrevet 'Back Arteta, Kroenke Out' (Støt Arteta, ud med Kronke, red.), og er en klar støtteerklæring til at give klubbens cheftræner Mikel Arteta penge til at handle i sommerens transfervindue ovenpå en skuffende sæson.

Banneret er den seneste udvikling i en lang disputs mellem Arsenal-tilhængerne og den amerikanske ejer, der kritiseres for at være for nærige med transferbudgettet i forhold til klubbens rivaler.

Og måske har Gunners-fansne en pointe. I hvert fald havde Arsenal det svært i onsdagens sene kamp mod Aston Villa, som de endte med at tabe 1-0 på et mål egyptiske Trezeguet.

Dermed missede London-klubben en mulighed for at redde lidt af æren ved at kæmpe sig op på 8. pladsen og muligheden for igen at ende over de evige rivaler fra Tottenham.

Omvendt betyder resultatet for Aston Villa, at de kravler over nedrykningsstregen, men a point med Watford og med tre point ned til Bournemouth, der ligger næstsidst.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus