Premier League Victor Risager

Arsenal vrager stjerne - ikke med på træningslejr

Foto: Getty Images

Arsenal lader Pierre-Emerick Aubameyang blive hjemme fra træningslejr.

Af Victor Risager

Premier League-klubberne får en lille kamppause i denne uge, og det udnytter Arsenal til at tage på en kort træningslejr i Dubai.

Her er det dog angiveligt ikke alle spillerne, der tager med. Ifølge adskillige engelske medier, heriblandt Telegraph og GOAL, skal den vragede stjerneangriber Pierre-Emerick Aubameyang nemlig ikke med på turen.

Omvendt ventes Arsenal ifølge Telegraph at tage Jack Wilshere med, selvom han ikke er på kontrakt i klubben.

Pierre-Emerick Aubameyang har ikke været en del af Arsenals trup i godt to måneder, siden han blev droppet på grund af disciplinære problemer. Han fik i samme ombæring også frataget anførerbindet.

Siden har han været rygtet væk fra klubben, og det er også grunden til, at han ikke skal med på træningslejren. Arsenal vil således forsøge at afskibe ham inden transferdeadline mandag.

Hidtil har der angiveligt været interesse for Aubameyang fra saudiarabisk hold, mens der dog skal være interesse fra europæiske klubber.

32-årige Pierre-Emerick Aubameyang har tilbragt fire år i Arsenal og har kontrakt med klubben i godt halvandet år endnu. Det tyder imidlertid mere og mere på, at han ikke når at fuldføre den kontrakt.