Aubameyang sparkede Arsenal i FA Cup-finalen

På to mål af Pierre-Emerick Aubameyang er Arsenal videre til finalen i FA Cup.

Der var en plads i finalen af FA Cup på spil, da Arsenal og Manchester City lørdag aften tørnede sammen på Wembley, og her løb Arsenal med billetten. Mikel Artetas tropper besejrede den spanske managers tidligere arbejdsgiver med 2-0.

Manchester City var ellers mest på bolden og farlige i kampens indledning, men de fik ikke udnyttet det tidlige overtag. I stedet var det derfor også Arsenal, som scorede opgørets første mål efter 20 minutter.

Nicolas Pepe sendte et skarpt indlæg ind i fødderne på Pierre-Emerick Aubameyang, der med en fremragende førsteberøring sendte bolden i kassen via den fjernest stolpe. Det var hans 24. sæsonscoring.

Men angriberen fra Gabon var ikke færdig.

Med knap tyve minutter igen af anden halvleg blev Aubameyang således sendt i dybden, hvor han løb fra Manchester Citys forsvar, før han uden problemer sendte bolden forbi Ederson og dermed scorede sit 25. sæsonmål.

City fortsatte med at være mest på bolden efterfølgende, men David Luiz og Shkodran Mustafi kom ofte i vejen, og Pep Guardiolas mandskab blev ikke for alvor farlige. De fik derfor hverken reduceret eller udlignet.

Kampen sluttede 2-0 til Arsenal, der i finalen skal møde enten Manchester United eller Chelsea.