• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Avis: Nu er Benitez' fremtid for alvor usikker

Foto: Getty Images

Spanieren kan meget vel snart være fortid i Everton efter den seneste ydmygelse mod Liverpool.

Af Jacob Quvang

Rafael Benitez' fremtid som Everton-manager hænger i en tynd tråd, selv om meldingerne fra England for et par dage siden lød på, at han var fredet efter den seneste tids elendige resultater. 

Nu er tonen dog en anden. Det engelske medie Mirror skriver således, at Everton-bestyrelsen har indkaldt til et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor spanieren fremtid i klubben er en af hovedpunkterne. 

Det er klubbens formand Bill Kenwright, som har indkaldt til mødet, hvor sportsdirektør Marcel Brands er fløjet tilbage til Merseyside, efter at han var i Holland sammen med sin familie. Også ejer Farhad Moshiri forventes at flyve til England denne weekend, hvor han skal mødes med bestyrelsesmedlemmerne, ligesom han også skal tale med Benitez før mandagens opgør mod Arsenal. 

Benitez er under stort pres, eftersom at Everton ikke har vundet i de seneste otte kampe. Man er også kun fem point over nedrykningsstregen i Premier League, og i onsdagens kulminerede krisen, da klubben hjemme på Goodison Park blev udspillet mod Liverpool og tabte hele 1-4. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020