Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Ronaldo har fået klar besked

Cristiano Ronaldo har bedt om at blive solgt, men Manchester United vil have portugiseren med, når klubben i slutningen af ugen skal på træningstur til Thailand og Australien.

Manchester United flyver på fredag afsted på en træningstur til Thailand og Australien, og her skal Cristiano Ronaldo være ombord på flyet. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den engelske avis Daily Mirror, der skriver, at Manchester United har informeret portugiseen om, at de forventer hans deltagelse på træningsturen. 

Dermed er der lagt op til stillingskrig mellem spilleren og klubben, efter at flere medier i weekenden reporterede, at Cristiano Ronaldo har bedt om at blive solgt. Cristiano Ronaldos sommerferie slutter i denne uge, hvor portugiseren forventes tilbage på træningsbanen i Manchester. 

Cristiano Ronaldo har spillet i Champions League i de seneste 19 sæsoner, og ifølge Daily Mirror ønsker portugiseren ikke at gå ind til en sæson, hvor han ikke skal deltage i den mest prestigefyldte klubturnering. 

Daily Mirror peger på Bayern München som en mulig destination for Cristiano Ronaldo, idet Robert Lewandowski presser på for at forlade de tyske mestre. 

Ifølge Daily Mirror er Manchester Uniteds offentlige standpunkt, at man ikke vil sælge Cristiano Ronaldo, der har et år tilbage af sin kontrakt. Internt er der dog en accept af, at det ikke vil være godt for Erik ten Hag at holde på en utilfreds Ronaldo, som ikke ønsker at være i klubben. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.