• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Avis: SønderjyskE tilbød Thomas Frank cheftrænerjobbet i 2016

Foto: Getty Images

Ifølge Ekstra Bladet var det SønderjyskE, der tilbage i slutningen af 2016 ville have Thomas Frank som cheftræner.

Af Kenneth Jensen

Han har kæmpe succes i Championship-klubben Brentford lige nu, danske Thomas Frank, og tirsdag aften kan han sammen med Brentford rykke i Premier League, hvis klubben formår at besejre Fulham på Wembley.

Men faktisk havde Thomas Frank muligheder for at blive i Danmark i 2016. Det forklarede han til B.T, og nu har Ekstra Bladet så gravet frem, hvem der havde snøren ude.

Læs også:Fulham kæmper med at få topscorer klar til Brentford-brag

Ifølge Ekstra Bladet var det SønderjyskE, der tilbød danskeren en kontrakt, da Jakob Michelsen i stedet valgte at rejse til Sverige og Hammerby i slutningen af 2016. Thomas Frank valgte dog at takke nej til muligheden, og i sidste ende endte SønderjyskE med at pege på Claus Nørgaard.

- Da jeg stoppede i Brøndby, tænkte jeg, at jeg gerne ville være cheftræner igen. Min drøm og min ambition var at tage til udlandet. På det tidspunkt kunne jeg blive cheftræner i en Superliga-klub eller blive assistenttræner i Brentford. Jeg var i tvivl, men jeg tog chancen i Brentford, fordi det er en fed klub med en god strategi og god ledelse. Og jeg havde måske et håb om at blive cheftræner i klubben på et tidspunkt, sagde Frank i interviewet med B.T.

Læs også:Ajax-træner giver Kudus tid: Vi må se, hvad han har brug for

Thomas Frank startede i Brentford som Dean Smiths assistent. Da englænderen forlod klubben for at overtage i Aston Villa, pegede London-mandskabets ledelse på Thomas Frank som cheftræner. 

Og nu står man så foran den største kamp i klubbens historie, når man spiller om en plads i Premier League mod Fulham. Der er kampstart 20.45 tirsdag aften.

Frank stoppede i Brøndby i foråret 2016, efter det kom fra, at Jan Bech Andersen på et fanforum havde skrevet kritisk om både Frank og daværende sportschef Per Rud.

Læs også:Nye regler i England: Kan udvises for at hoste på en modstander

Læs også:Optakt: FC København - Istanbul Basaksehir

Læs også:Utilfreds Frank Lampard: Premier League starter for tidligt

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.