• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Bedst og værst: Wales' stjerner gjorde forskellen

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Tyrkiet og Wales.

Af Victor Risager

Tyrkiet - Wales 0-2 (0-1)
Aaron Ramsey, 0-1 (43.)
Connor Roberts, 0-2 (90.)

Kampens bedste
Tyrkiet

Tyrkerne leverede endnu en skuffende præstation, og det gjaldt både offensivt og defensivt. En af de eneste lyspunkter på holdet var Cengiz Under, som kom med fart og kreativitet. Han var en af de få, der kunne skabe noget. 

Wales
Det kan godt være, at de seneste år ikke har været succesfulde på klubplan for Gareth Bale, men den 31-årige waliser kan nu stadig spille fodbold. Det viste Tottenham-lejesvenden i den grad mod Tyrkiet.

Ikke alene stod Gareth Bale for to forrygende assister, men han kunne have noteret sig for to-tre flere - og så fremtvang stjernen også et straffespark, som han dog misbrugte.

Aaron Ramsey var en anden spiller, der gjorde det virkelig godt og kom frem til mange chancer, og man kan roligt sige, at Wales’ største stjerner gjorde forskellen på dagen.

Kampens værste
Tyrkiet havde valgt at skifte ud i midterforsvaret til kampen ved at bænke Merih Demiral og starte Kaan Ayhan, men forsvaret blev ikke bedre af den grund. Det var mest af alt tydeligt ved walisernes scoring, hvor Aaron Ramsey kunne løbe helt umarkeret ind i boksen og sparke bolden i mål efter en knivskarp aflevering fra Gareth Bale.

Der var også flere slemme fejl i den tyrkiske defensiv kampen igennem - eksempelvis begik Zeki Celik et straffespark, mens målmand Ugurcan Cakir var ved at forære et mål væk. 

Kampens detalje
Han var kampens bedste spiller, Gareth Bale, men han var ikke ufejlbarlig. Angriberen leverede et skrækkeligt forsøg på et straffespark efter godt en times spil, hvor han lossede bolden langt, langt over mål. Det lignede mest af alt et field goal-forsøg, som man ser dem i NFL.

Af hans mere positive detaljer var begge assists rigtig flotte, men den anden var nu lidt mere speciel. Gareth Bale tog bolden fra hjørneflaget og løb næsten langs baglinjen ind i boksen, hvor han lagde den til rette for Connor Roberts. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020