• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Bekræftet: Lange og Villa slår transfer-rekord

Foto: Getty Images

Johan Lange og Aston Villa har hentet klubbens dyreste spiller nogensinde.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Aston Villa har sikret sig sommerens første signing i den argentinske midtbanespiller Emiliano Buendia.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at han bliver deres dyreste indkøb i historien.

Den 24-årige, der har sat sin signatur på en femårig aftale, kommer til Aston Villa fra Norwich City, efter han bestod lægetjekket og parterne blev enige om de personlige detaljer i kontrakten på bagkant af Argentinas VM-kvalifikationskamp mod Colombia.

- Emiliano har har lige overstået en vanvittig sæson i Norwich, der vandt the Championship, hvor han stod for 31 mål og assist tilsammen og blev kåret til årets spiller på tværs af alle ligaer, lyder de rosende over fra Aston Villas cheftræner, Dean Smith, der uddyber om spilleren.

- Han kan både bruges som bred angriber og som 10'er, han er en god tilføjelse til vores angrebsmuligheder. Vi er glad for at have hentet så spændende en spiller så tidligt på sommeren, og vi ser frem til, at Emi slutter sig til os i opstarten.

Allerede for tre dage siden kunne Birmingham-klubben oplyse, at de var blevet enige med Norwich om en transfersum, men ingen af de to klubber har lyst til at oplyse den præcise pris.

Men ifølge det internationale sportsmedie Goal.com, så har Johan Lange og Aston Villa grebet dybt i muldvarpen for at finde knap 35 millioner pund (ca. 300 millioner danske kroner, red.) til at finansiere købet af den 24-årige argentiner.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020