• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Bendters råd til Vestergaard: Det skal han gøre nu

Foto: Getty Images

Der bliver dog også løftet en pegefinger mod bare at tage til Brentford for de danskere, som eventuelt skal på markedet.

Af Oliver Okstrøm

Jannik Vestergaards tid i Leicester har været en hård oplevelse. Foruden at klubben senest er rykket ned, så har han savnet spilletid og mistet sin plads på landsholdet, som blandt andet kostede deltagelse ved VM. 

Landsholdslegenden Nicklas Bendtner giver nu et gratis råd til, hvad Vestergaard nu skal gøre. Det sker i sin podcast 'Stolpe ind'.

- Han skal i hvert fald videre. Jannik skal spille. Han er et stort asset. Han skal ikke bare derned sammen med det Leicester-hold.

Derudover bliver der også talt om muligheden for Rasmus Nissen, hvor Bendtner i forhold til begge spillere lige trækker puft ind på deres vegne og peger på, at de skal finde en klub, som passer til dem.

Her er det ikke nødvendigvis den oplagte løsning at tage til Brentford, som tidligere har hentet en række andre danskere til klubben.

- Jeg vil så lige være ham, der hiver i håndbremsen, og siger, at selvfølgelig vil vi gerne have vores danske spillere lykkes. 100 procent. Der er ikke noget, som jeg hellere vil, og jeg kan også godt føle, at nogle af dem kan være et asset, siger han og fortsætter:

- Passer de typer, vi nævner nødvendigvis ind på det Brentford-hold, som Thomas Frank er ved at opbygge. Det ved jeg ikke, men det er da klart, at jeg gerne ville have  dem ud og have dem videre.

I forhold til Jannik Vestergaard er der blevet til meget lidt spilletid for Leicester-holdet, og det er i den forbindelse blevet til spydige kommentarer om den danske midterforsvarer fra deres nu tidligere manager Brendan Rodgers. Det kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Endvidere er Vestergaard blevet omtalt som 'dødvægt' senest. Læs mere om det her.