Foto: Getty Images
Premier League

Benham vil sælge en del af sine Brentford-aktier

Det lader til, at der er behov for investorer i London-klubben.

Brentfords ejer Matthew Benham har efter sigende planer om at sælge en del af sine aktier i Premier League-klubben. 

Det skriver det engelske medie The Athletic.

Her bliver der peget på, at det er en minoritetsandel, som han gerne vil sælge, og dermed forbliver han engageret i klubben, som han har været hovedaktionær i siden 2012. 

Dengang lå klubben nede i den tredjebedste række, og han rykkede dernæst op i Championship, og i 2021 kom London-klubben om i den bedste engelske række, hvor de har været siden.

I forbindelse med en rapport fra Bloomberg har en talsmand for klubben udtalt, at der er behov for investeringer for at kunne konkurrere i Premier League.

- På baggrund af klubbens nylige stigning og vækst og ændringerne i ejerstrukturen inden for Premier League er det ikke overraskende, at der har været interesse for investeringsmuligheder i Brentford FC, siger talsmanden og fortsætter:

- Mens Matthew Benhams engagement i klubben er lige så stærkt som nogensinde, er det kun naturligt, og måske endda afgørende, for os at nøje undersøge, hvad ny investering potentielt kunne betyde for Brentford FC's fremtid, lyder det.

Tilbage i august solgte han sin aktiemajoritet i FC Midtjylland til den danske rigmand Anders Holch Povlsen.

Det har desuden vist sig, at den brasilianske legende Ronaldo tilbage i 2017 havde samtaler om at overtage Brentford.

Senest har der også været stillet spørgsmålet om klubben kan blive i Premier League, når man bruger så få penge. Læs mere om det her.