Foto: IMAGO
Premier League

Nu står det klart: Jon Dahl går glip af angriber

Angriberen Duncan McGuire må tage turen tilbage til USA.

Det må siges, at der er gang i den i Blackburn for tiden. Klubbens danske cheftræner Jon Dahl Tomasson er så godt som færdig i klubben, og så er det torsdag aften kommet frem, at de ikke får lov til at registrere Duncan McGuire på holdet, som skulle være kommet ind på en lejeaftale.

Det oplyser både klubben og liga-foreningen EFL.

Fra sidstnævntes side bliver der peget på, at anmodningen om at få lov til at registrere spilleren var blevet afvist af EFL, da det nødvendige papirarbejde ikke var blevet indsendt 1. februar inden klokken 23 engelsk tid, hvor transfervinduet lukkede.

Det var noget, som Blackburn erkendte, men der blev peget på, at det handlede om en menneskelig fejl, og der blev peget på, at alt var blevet aftalt og underskrevet, ligesom det var blevet uploadet til det system, som klubberne skal indsende til.

Efter en gennemgang har EFL besluttet, at det ikke har været nok at indsende de første dokumenter, og da det endelig registreringsdokument ikke blev indsendt, så har man besluttet at holde fast i den første afgørelse.

Dermed må McGuire vende snuden tilbage til Orlando, hvor han i stedet skal spille i foråret. Samme Duncan McGuire var i januars transfervindue rygtet til FC Midtjylland, men det var altså Blackburn, der næsten løb med ham. 

Den engelske klub har i et statement slået fast, at de er skuffede men accepterer beslutningen.

Det forlyder også, at det netop har været den farce, der har fået Jon Dahl til at beslutte sig om at forlade klubben.