• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Betaler kassen for tidligere Superliga-stjerneduo

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Southampton havde travlt til det allersidste, men man lykkedes med at lukke handlerne i tide.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Southampton havde travlt helt ind til de sidste sekunder af transfervinduet.

Men man lykkedes med at hente de ønskede forstærkninger til klubben, som skal hjælpe Southampton med at sikre klubben endnu en sæson i Premier League.

På klubbens hjemmeside har de præsenteret den tidligere Superliga-stjerneduo Kamaldeen Sulemana og Paul Onuachu. Kamaldeen kommer til fra Stade Rennais, mens Onuachu har scoret et hav af mål i KRC Genk de seneste sæsoner.

- Han er en håndfuld at spille mod. Han har fantastiske statistikker gennem sin karriere, og så har han noget erfaring, så han bliver en vigtig tilføjelse til holdet, siger cheftræner, Nathan Jones, om Paul Onuachu, mens han også roser tilgangen af Kamaldeen.

- Det er også en virkelig positiv tilføjelse for os. Vi har været ivrige efter at tilføje en lidt mere potent spiller, og det er Kamaldeen, lyder det fra Nathan Jones, der håber på, at han når sit fulde potentiale på St. Mary's.

Southampton betaler angiveligt 185 millioner kroner for den tidligere FC Nordsjælland-angriber, mens de må slippe omkring 150 millioner kroner for den tidligere FC Midtjylland-skarpretter. Sådan lyder meldingerne fra England.

20-årige Kamaldeen Sulemana har tilbragt det seneste halvandet år i Stade Rennais, hvor det startede godt, men skader har siden sendt ham længere væk fra startopstillingen.

Det sammen kan ikke siges om 28-årige Paul Onuachu, der igennem flere transfervinduet er blevet rygtet væk på grund af sin evne til at lave mål. Han er tidligere topscorer i Belgien, og alene i denne sæson er det blevet til 17 scoringer.

De to offensive esser kan få deres ilddåb på lørdag, når Southampton gæster Brentford. Her har man brug for tre point, hvis man vil væk fra sidstepladsen i Premier League.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE