• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Bizart: Får en guldmedalje ved nederlag i finalen

Foto: Getty Images

Spøjs situation er opstået i den engelske pokalturnering med målmanden Martin Dubravka i centrum.

Af Ole Hoffskov

Hvis Newcastle-målmanden Martin Dubravka gerne vil have en guldmedalje, skal han håbe, at holdkammeraterne taber Carabao Cup-finalen til Manchester United. 

Ovenstående må siges at gå stik imod al sund fornuft, men ikke desto mindre er det sådan, det forholder sig for den tidligere Esbjerg-målmand.

I efteråret tørnede Martin Dubravka ud for Manchester United, og i den forbindelse spillede han to kampe i Carabao Cuppen for "De Røde Djævle". I januar rykkede han så til Newcastle, og nu vil skæbnen, at de to klubber møder hinanden i finalen i den engelske pokalturnering.

Her vil slovakken naturligt nok håbe på en Newcastle-sejr, men hvis "The Magpies" trækker det længste strå, får Martin Dubravka ingen guldmedalje. Det gør han til gengæld, hvis Manchester United vinder, skriver engelske medier.

Forklaringen er den meget simple, at målmanden har optrådt for Manchester United i turneringen, og det har han ikke for Newcastle. Martin Dubravka er slet ikke spilleberettiget for Newcastle i Carabao Cuppen, så han kommer heller ikke til at spille finalen. 

Carabao Cup-finalen spilles 26. februar på Wembley.