• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Bookmaker: Her er oddset på Frank som Spurs-boss

Foto: Getty Images

Thomas Frank nævnes af flere som en mulig afløser for Antonio Conte i Tottenham.

Af Ole Hoffskov

Antonio Conte er færdig som manager i Tottenham. Sent søndag aften meddelte London-klubben, at parterne har valgt at kappe båndene efter knap halvandet års samarbejde. 

Dermed skal Spurs-ledelsen på jagt efter en ny træner, og med i favoritfeltet er Thomas Frank, der har gjort det blændende i spidsen for Brentford FC og har etableret sig som et stort trænernavn.

Bookmakeren Betfair giver lige nu odds 9.00 på Thomas Frank som Tottenham-træner, og det placerer danskeren som nummer fem på listen over favoritter. Den varmeste kandidat til jobbet i London-klubben er ikke overraskende Julian Nagelsmann, mens Ryan Mason er to'er på listen. 

Det store medie Goal har i kølvandet på Contes exit bragt en liste med en række bud på mulige afløsere, og også de nævner Thomas Frank som en kandidat, Tottenham-ledelsen bør overveje. 

- Frank er en af de mindst erfarne kandidater til jobbet i Tottenham, men han har helt afgjort en særlig aura omkring sig. Hans tilgang til spillestilen bør hurtigt overbevise selv de mest skeptiske fans, skriver mediet.

Også blandt journalister florerer Thomas Franks navn, og Adam Crafton, journalist på The Athletic, er meget konkret i sin vurdering på Twitter: