Kurs mod PL: Brentford tager førstepladsen

Thomas Franks mandskab er nyt tophold i Championship.

Brentford er nyt tophold i Championship.

Efter flere pointtab af topholdet Norwich City havde Thomas Franks mandskab chancen for at rykke op på førstepladsen, hvis de tog point mod Reading onsdag aften. Og det lykkedes for Brentford.

Brentford tog nemlig allerede tre point, da de gæstede Reading på Madejski Stadium, og kravler dermed forbi Norwich City i tabellen.

Reading kom ellers foran i onsdagens kamp på et mål af Lucas Joao, der scorede på straffespark midt i første halvleg. Men hurtigt fik Brentford svaret igen, da Josh Dasilva krøllede bolden i kassen fra kanten af feltet.

Herefter så det længe ud til, at det ville slutte uafgjort, men fem minutter før tid sendte Josh Dasilva det afgørende mål i kassen. Mathias Jensen sendte et indlæg ind i boksen til Ivan Toney, som lagde bolden til rette for målscoreren, der sendte bolden i kasse.

Sejren blev for alvor slået fast, da Ivan Toney scorede umiddelbart efter.

Det sluttede dermed 1-3 til Brentford, der foruden Mathias Jensen også havde danske Henrik Dalsgaard og Mads Bech med i hele kampen.

Brentford er nu to point foran den nærmeste forfølger i Championship efter 28 spillerunder og har kurs mod Premier League. Samtidig udbyggede de deres stime af kampe uden nederlag til 21 kampe i træk.

Til sommer kan Brentford dog miste en af deres stjerner, der er eftertragtet - læs mere om det her.