• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

UEFA går til modangreb - med 52 milliarder

Foto: Getty Images

Franske RMC skriver, at UEFA lige nu forhandler med en britisk investeringsfond om et nyt Champions League med et markant større budget.

Af plbold.dk

Bloomberg var de første til at skrive det, men franske RMC Sport bekræfter nu; UEFA er ved at lancere et finansielt modangreb mod Super League-planerne, for det europæiske fodboldforbund forhandler lige nu med en britisk investeringsfond.

Håbet er, at denne unavngivne fond vil finansiere et nyt Champions League, hvor budgettet starter på €4,5 milliarder, men kan stige til €7 milliarder - 52 milliarder kroner.

Ifølge RMC Sport tror UEFA på, at et endnu mere lukrativt Champions League - udover at tilgodese de klubber, som ikke skifter til Super League - også vil lokke Super League-klubberne tilbage i folden. Forhandlingerne skulle have stået på i flere uger, og fokus er på at skaffe større indtægter til de klubber, som vælger at tage del i Champions League fremover.

Det her er en interessant udvikling, da der er blevet spekuleret meget i, om de 12 Super League-klubber har valgt at stifte den nye turnering for at lægge yderligere pres på UEFA. Flere af de involverede klubber skulle ikke føle, at de tjener nok på at deltage i Champions League, men måske et nyt budget på €7 milliarder kan få Super League-klubberne på andre tanker?

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus