• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Brentford-maskinen ruller videre: Marcondes-assist i ny sejr

Foto: Getty Images

Brentford fortsatte den imponerende form efter coronapausen, da de onsdag aften besejrede Preston North End med 1-0 på Griffin Park. Fire danskere var i aktion.

Af Andreas Arp

Danskekolonien i Brentford har sat en massiv slutspurt ind på en plads i næste sæsons Premier League, og onsdag aften fortsatte storformen for træner Thomas Frank og kompagni i den næstbedste engelske række.

Hjemme på Griffin Park formåede Brentford således at besejre Preston North End med 1-0.

Kampens enlige mål faldt allerede efter fire minutter, hvor danske Emiliano Marcondes assisterede 24-årige Ollie Watkins, der med sin scoring blev kampens matchvinder. Marcondes tog et par gode driblinger foran feltet, inden at han elegant chippede bolden ind i feltet til en fremadløbende Watkins, der hamrede bolden direkte i netmaskerne.

Opgøret bølgede derfra frem og tilbage med fine muligheder i begge ender, men flere mål kom der ikke. Brentford henter dermed den ottende sejr i stribe i The Championship. Det var dermed også sejr nummer syv i syv kampe efter coronapausen. 

Fire danskere startede tilmed på banen for Brentford. Henrik Dalsgaard var med fra start i forsvaret, og tre-mandsmidtbanen var derudover helt igennem dansk. Den blev således udgjort af Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Emiliano Marcondes. Mads Roerslev Rasmussen så derudover hele kampen fra bænken.

Med sejren har Brentford nu fire point ned til Fulham på fjerdepladsen, og det ligner derfor som minimum, at danskerklubben kan snuppe rækkens tredjeplads og en sikker plads i playoff-kampene om Premier League-oprykning.

Endnu mere interessant er det dog, at klubben med West Bromwichs pointtab tirsdag nu kun er ét enkelt point fra andenpladsen, der giver direkte oprykning til Premier League. 

Der resterer to kampe i The Championship i denne sæson for Brentford. Her møder Thomas Franks henholdsvis Stoke og Barnsley. 

Se kampens ene mål i videoen over artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus