Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford siger farvel til profil: Her er prisen

Brentford og Arsenal er nu blevet enige om handel, der sender David Raya til London.

David Raya har længe været en af Brentfords største profiler, men klubben har også længe været indstillet på en fremtid uden ham. 

Nu er en afklaring lige på trapperne. 

Ifølge The Athletic er Brenford og Arsenal blevet enige om en handel, som sender Raya hos sidste sæsons toere i Premier League. Der er tale om en lejeaftale, hvor Arsenal betaler Brentford tre millioner pund. Aftalen indeholder derudover en købsoption på 27 millioner pund. 

David Raya har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Brentford, og den melder The Athletic, at han forlænger, så Arsenal ikke bare kan snuppe ham gratis næste sommer.

Raya skulle onsdag have sagt farvel til sine holdkammerater i Brentford, og torsdag ventes han at gennemføre lægetjekket i Arsenal. 

Brentford får dermed 30 millioner pund for den spanske målmand, hvilket er noget lavere end det, som Thomas Frank tidligere har værdisat ham til. Danskeren har tidligere på året sagt, at Raya minimum er 40 millioner pund værd, men hans kontraktsituation vanskeliggør altså situationen for Brentford, der i Mark Flekken allerede har afløseren klar.