Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford-spillere gik amok efter Arsenal-kamp

Flere af Brentfords spillere skulle have været rasende i spillertunnellen efter det sene nederlag til Arsenal.

Det var noget af en våd klud, som Brentford fik smækket i ansigtet i lørdagens sene nederlag til Arsenal, da Kai Havertz scorede sit sene sejrsmål. Inden da mente de, at han skulle have haft en advarsel for film efter en duel med Nathan Collins, men fløjten forblev tavs - også selv om Havertz allerede havde et gult kort i banken. Altså skulle han have været udvist.

Situationen eskalerede efter slutfløjt, melder Mirror. 

I spillertunnellen skulle flere af Brentfords spillere samt stabsmedlemmer have tabt hovedet og skældt og råbt på grund af udfaldet.

Mirror sætter kun navn på Nathan Collins, men han skulle angiveligt have råbt: "F****** skandale" og "snyder". Kampens dommer Rob Jones skulle angiveligt have stoppet op og talt med de utilfredse Brentford-profiler. 

Selv om følelserne var i kog, så vil Brentford-spillernes opførsel ikke blive straffet, i og med Jones ikke har indberettet episoden i sin officielle kamprapport.

Mirror skriver ligeledes, at dommerne blev eskorteret til deres omklædningsrum af sikkerhedspersonalet. Brentford selv skulle have spillet episoden ned. 

Kai Havertz' sejrsmål faldt i det 86. minut.