• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ombejlet Brentford-stjerne: Har genfundet min selvtillid her

Foto: Getty Images

Said Benrahma har nydt tilliden fra Thomas Frank og co. i Brentford og mener, at den tillid har hjulpet ham en hel del.

Af Victor Risager

Said Benrahma har været en af de allerstørste profiler i Brentford i denne sæson, hvor danskerklubben er blot en sejr fra at rykke op i Premier League, og det kan han ifølge eget udsagn takke blandt andre Thomas Frank for.

Den algirske dribler fortæller således til France Football, at hans opblomstring i denne sæson især skyldes tillid fra trænerstaben og klubben. 

Læs også:Avis: SønderjyskE tilbød Thomas Frank cheftrænerjobbet i 2016

- Det afgørende er, om man bliver vist tillid. Her i Brentford har jeg genfundet min selvtillid, fordi jeg har en klub og en træner, der viser, at de tror på mig.

- Det er det, der giver mig mulighed for at spille frit og være mig selv, og derfor også det, der har gjort, at jeg har præsteret så godt, siger Said Benrahma og tilføjer: 

- I opstillingen ligger jeg på venstre side, men han lader mig spille, som jeg vil, og så er det op til mig at gøre en forskel. Nogle gange bliver jeg helt ude ved sidelinjen,  ogandre gange lægger jeg mig ind som en 10'er.

Læs også:Fulham kæmper med at få topscorer klar til Brentford-brag

Said Benrahma er 24 år og har leveret 10 oplæg og 17 kasser på 45 kampe i denne sæson. Han kan øge de tal tirsdag aften, når Brentford skal møde Fulham i den afgørende playoff-kamp om en plads i Premier League.

Præstationerne har også sat Said Benrahma i forbindelse med et skifte til Premier League-klubber som Chelsea og Arsenal.

Før han kom til Brentford i 2018, spillede kantspilleren for blandt andre Nice, Angers og Châteauroux i Frankrig. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus