Bundhold bryder skrækstime i Premier League

Billy Sharp blev helten, da Sheffield United sikrede sæsonens første sejr i Premier League tirsdag aften.

Tirsdag den 12. januar 2021 fik Sheffield United sin første sejr i Premier League i indeværende sæson.

I de første 17 spillerunder i den bedste engelske fodboldrække havde klubben ikke oplevet at høste tre point i en fodboldkamp, men her til aften lykkedes det med en sejr på 1-0 hjemme over Newcastle.

Sheffield United fik gode betingelser for at hente en sejr, da Newcastle blev reduceret til 10 mand kort før pausen. Ryan Fraser modtog to gule kort indenfor tre minutter, hvorfor han så rødt og måtte gå tidligt i bad.

Det røde kort ændrede dog ikke på, at Sheffield United gik til pause ved 0-0 hjemme på Bramall Lane.

Efter pausen blev Billy Sharp skiftet ind for hjemmeholdet, og han skulle vise sig at få en afgørende rolle.

For med et kvarter igen fik Sheffield United tilkendt et straffespark. Sharp fik ansvaret for at spark, og den rutinerede angriber sendte bolden i netmaskerne til 1-0.

Dermed skulle Newcastle forsøge at få udlignet med ti mand i slutminutterne, men det lykkedes ikke for Steve Bruces troppe.

Sheffield United kunne dermed ånde lettet op og juble over sæsonens første sejr i Premier League.