Burnley stopper Liverpool-stime: Første udehold der får point på Anfield

Liverpool og Burnley endte 1-1, og det er første gang i denne sæson, at Liverpool ikke kunne gå fra banen som vindere i Premier League i denne sæson.

Efter Liverpool sikrede sig det engelske mesterskab har Jürgen Klopps mandskab skruet en smule ned for blusset. Det fortsatte lørdag eftermiddag, hvor de for første gang i denne sæson smed point i ligaen på hjemmebane.

Det skete mod Burnley, som lykkedes med at få 1-1 med fra Anfield.

Dog var det et Liverpool-hold, som i første halvleg tilspillede sig en række store chancer, som betød, at de havde meget gode muligheder for at få lukket kampen helt ned allerede efter de første 45 minutter af opgøret.

Liverpool fik dog bolden i kassen efter 34 minutters spil, hvor Andrew Robertson på meget elegant vis fik headet bolden i netmaskerne efter et fornemt oplæg fra Fabinho, som fandt backen i højresiden af feltet. Det er også et mål, som du kan se øverst i artiklen.

I anden halvleg var det Jay Rodriguez, som som fik udlignet, da der manglede omkring 20 minutter af den ordinære spilletid, som sikrede Burnley det første point, som Liverpool har måtte afgive på hjemmebane i denne sæson.

Det kunne tilmed være endt med en sejr til Burnley, da Johann Gudmundsson bankede bolden på overliggeren i de sidste minutter af kampen.

Det ene point betyder også, at Burnley nu begynder at kunne dufte de nærmeste europæiske pladser, som de nu er ét point efter. De har dog også selv spillet én kamp mere. For Liverpool betyder resultatet selvsagt ingenting for deres placering.