• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Chelsea-AC om fremtiden: Her er min drøm

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller prøver ikke at skjule, at han gerne vil forlænge sit ophold i Chelsea.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Chelsea vil gerne, spilleren vil også gerne, men endnu er der ikke indledt nogen forhandlinger om at forlænge parternes samarbejde.

Det bekræfter Andreas Christensen over for Chelseas hjemmeside.

- Der har ikke været nogen samtaler (om en kontraktforlængelse, red.) endnu, men som jeg har sagt, så er jeg her for det lange løb, og det har jeg hele tiden været. Jeg føler, det er mit andet hjem. Danmark vil altid være mit hjem, men Chelsea vil altid være mit sted, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Andreas Christensen nærmer sig snart et årti i London-klubben, og han ser gerne, at hans tid hos The Blues fortsætter.

- Jeg har vist, at jeg vil være her. Jeg har været her i næsten 10 år nu.

- Jeg har aldrig tvivlet på min beslutning (om at tage til Chelsea, red.), og jeg har været her længe nu. Jeg accepterer, at klubben nogle gange skifter træner, og det kan gøre det svært at komme på holdet.

Selvom Andreas Christensen nærmer sig jubilæet som Chelsea-spiller, så er det ikke fordi, han ikke har snuset til tilværelsen andetsteds.

- Efter et lejeophold (hos Borussia Mönchengladbach, red.) kom jeg tilbage og har fået en god del spilletid siden. Siden har det været lidt op og ned, men det er rart i øjeblikket at spille kampe regelmæssigt og min selvtillid stiger efter hver kamp.

Tirsdag fik han hele kampen i Champions League-semifinalen mod Real Madrid, hvor London-klubben fik et godt udgangspunkt med 1-1 på udebane.

- Jeg synes, at vi startede de første 25 minutter, halve time ret godt og fik sat os op i gode situationer. På en anden dag, havde vi måske allerede scoret to eller tre gange.

- De var farlige på standardsituationer, så der skal vi have vores fokus i næste kamp. Men vi føler os godt tilpas, ikke kun forsvarsspillerne, men hele holdet, og vi har stor tiltro til den måde, vi spiller på, lyder det fra Andreas Christensen, der glæder sig over, at Chelsea er svære at score mod i øjeblikket.

Den danske landsholdsspiller har til sommer et år tilbage af sin kontrakt, og derfor skal Chelsea til at beslutte sig for, om de vil af med ham eller forlænge hans aftale.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020