• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Chelsea og AC overvandt Palace i tæt opgør

Foto: Getty Images

Chelsea sikrede sig vigtige point i kampen om Champions League-fodbold i næste sæson, da de tirsdag besejrede Crystal Palace med 3-2. Andreas Christensen spillede hele kampen.

Af Andreas Arp

Det engelske mesterskab er afgjort, men det er kampen om Champions League-pladserne i Premier League så langt fra.

Særligt Leicester, Chelsea, Manchester United og Wolverhampton er i spil til at kunne tage de sidste to pladser i top fire, så Frank Lampards tropper var pisket til sejr, da de tirsdag aften besøgte Crystal Palace.

Det begyndte godt for de blåblusede gæster, der inden for en halv time allerede kom på 1-0 og 2-0 ved henholdsvis Olivier Giroud og Christian Pulisic, men få minutter senere bragede Wilfried Zaha bolden ind fra lang afstand, og så var opgøret åbent igen.

Med 20 minutter igen bragte indskiftede Tammy Abraham dog gæsterne på 3-1, og så lignede det, at kampen endelig var afgjort. Endnu engang svarede hjemmeholdet dog hurtigt igen, og allerede minuttet efter reducerede Christian Benteke til 3-2.

Crystal Palace pressede på for en udligning, og de døende sekunder var Scott Dann da også få millimeter for at sikre hjemmeholdet et point. Afslutningen prellede dog af på stolpen, og så kunne Chelsea glæde sig over tre vigtige point i topkampen. Danske Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea.

Næste opgave for Lampards tropper er en udekamp mod Sheffield United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus