Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea-stjernes skifte til PSG er gået i vasken

Hakim Ziyech kommer alligevel ikke til Paris Saint-Germain i denne omgang.

Hakim Ziyech' skifte fra Chelsea til Paris Saint-Germain er gået i vasken. 

Sådan lyder det fra den franske avis L'Equipe, der skriver, at det franske fodboldforbunds juridiske afdeling onsdag morgen har holdt et møde, hvor Ziyech' lejeaftale med Paris Saint-Germain blev behandlet. 

Her blev konklusionen, at lejeaftalen ikke kan godkendes, idet fodboldforbundet skulle have modtaget de relevante dokumenter inden deadlinen tirsdag aften.

Ifølge L'Equipe påstår Paris Saint-Germain, at Chelsea i første omgang sendte et forkert dokument. Englænderne sendte herefter et nyt dokument, der dog manglede en signatur. Først i tredje omgang lykkedes det at sende det rette dokument med en signatur, og på dette tidspunkt var det altså for sent at sende dokumenterne til fodboldforbundet inden deadlinen. 

Også The Athletic skriver, at Ziyech' skifte til Paris Saint-Germain er kollapset på grund af manglende godkendelse fra det franske fodboldforbund. 

Marokkaneren befinder sig aktuelt i Paris, men må nu vende tilbage til Stamford Bridge, hvor han ikke har udsigt til den store spilletid i løbet af foråret.