Chelsea vinder 3-2 over Newcastle

Chelsea besejrede mandag aften Newcastle United med 3-2 hjemme på Stamford Bridge. Stjerneskuddet Cole Palmer bidrog til to mål.

Chelsea fik mandag tre tiltrængte point til sin jagt på det europæiske felt i Premier League med en 3-2-sejr over Newcastle hjemme.

Det 21-årige stjerneskud Cole Palmer blev matchvinder og assisterede desuden Nicolas Jacksons åbningsmål.

Med sejren har Chelsea nu 39 point på Premier Leagues 11.-plads og en kamp i baghånden i forhold til de fleste hold omkring sig. Newcastle er nummer 10 med 40 point.

Første halvleg på Stamford Bridge mandag aften var en lige omgang med en lille overvægt af chancer til værterne.

Mauricio Pochettinos tropper tog også føringen efter bare seks minutters spil, da angriberen Nicolas Jackson frækt dirigerede Cole Palmers skudforsøg i nettet med hælen.

Newcastle svarede tilbage lige før pausen, da den svenske frontløber Alexander Isak med en træfsikker afslutning lagde bolden i mål til 1-1 efter en spilsekvens, hvor Chelsea-defensiven i flere omgange havde muligheden for at cleare bolden ud af farezonen.

Jackson havde bolden i nettet endnu en gang inden pausen, men scoringen blev korrekt underkendt for offside.

I stedet kom næste Chelsea-træffer i en god åbning på anden halvleg af værterne. Cole Palmer fik tid og plads på kanten af feltet og tæskede sit 15. sæsonmål i alle turneringer i kassen.

Raheem Sterling var kort efter tæt på at øge til 3-1, men den store Newcastle-forsvarer Dan Burn fik blokeret på stregen.

I stedet snuppede den ukrainske indskifter Mykhailo Mudryk rollen som matchvinder, da han efter en omstilling et kvarter før tid kom på tavlen efter en fin soloaktion.

Det blev således den sejrsgivende scoring, da et ellers tamt Newcastle-hold sekunder før ordinær tids udløb skabte fornyet spænding efter et drøn af den indskiftede midtbanespiller Jacob Murphy.